Software-subsidie aanvragen voor 2019, vraag nu aan

WBSO

U ontwikkelt software en u wilt ook gebruik maken van de innovatie-subsidie, dan is het nu tijd om aan te vragen. De overheid wil met de WBSO subsidie innovatie stimuleren. U kunt voor uw R&D werkzaamheden gebruik maken van deze subsidie. Wij kunnen door onze brede ICT-kennis de WBSO-subsidie voor u verzorgen. Wij hebben hiervoor onze academische ICT-specialisten in dienst. Onze specialisten hebben een brede kennis op het gebied van innovatie wat van belang is voor uw sector en voor de WBSO. Daarvoor moet u bij Linders Consultants zijn.

WBSO-subsidie aanvragen

U wilt WBSO-subsidie aanvragen of u heeft de WBSO zelf aangevraagd en loopt hierbij tegen de kritische wijze van behandeling van RVO aan. U krijgt vragen over uw WBSO-aanvraag. Wij kunnen deze vragen voor u beantwoorden, omdat 98% van onze aanvragen goedgekeurd worden. Wij hebben de ervaring en specialisme, want dat is precies wat nodig is om aanvragen goed en zonder teveel inspanningen van uw kant tot een succes te maken.

U krijgt vragen van RVO, wij kunnen deze beantwoorden

Krijgt u vragen van RVO, neem dan contact met ons op om de vragen te beantwoorden.

De afgelopen 2 jaar is een duidelijke koerswijziging van RVO merkbaar:

  • Bedrijven die ict-aanvragen indienen krijgen veel vragenbrieven waardoor de benodigde tijd hiervoor toeneemt en de kans op gunning van WBSO afneemt.
  • Er wordt meer en meer diepgaander technische informatie verlangd waardoor uw eigen specialisten meer tijd kwijt zijn bij de beantwoording van de WBSO-aanvragen.
  • Projecten die door meerdere organisaties worden uitgevoerd, moeten steeds slimmer in deelprojecten worden opgeknipt om nog voor WBSO in aanmerking te kunnen komen.

U vindt over dit onderwerp meer informatie onder het kopje ‘nieuwsberichten’ op onze website.

Waarom Linders Consultants?

Linders Consultants zorgt voor een kwalitatief goede aanvraag door zelf te beoordelen welke werkzaamheden binnen uw organisatie WBSO-waardig zijn én wij zorgen zelf voor de projectbeschrijvingen die uiteindelijk richting RVO gestuurd worden. Natuurlijk is uw inbreng onmisbaar, maar door onze diepgaande kennis van ICT en software-ontwikkeling zijn wij in staat als geen ander de kansen op goedkeuring overeenkomstig uw werkzaamheden te optimaliseren.

Wij nemen voor u het hele WBSO-proces uit handen

  • Onze ICT-specialist bekijkt samen met u naar uw WBSO-activiteiten;
  • Wij stellen een WBSO-aanvraag voor uw op en dienen deze voor u in;
  • Wij beantwoorden eventuele vragen;-
  • Wij bewaken termijnen en deadlines;
  • Wij zorgen voor de inrichting van uw WBSO uren- en projectadministraties;
  • Wij verzorgen uw WBSO-urenrealisaties bij RVO;
  • Wij voeren audits uit en bereiden samen met u een proefcontrole voor.

Onze contactgegevens

Belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak met mevrouw J. Jansen op telefoonnummer: 030-2334685 of via e-mail j.jansen@lindersconsultants.nl. Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kan eventueel ook telefonisch wanneer dat u beter uitkomt!